Opinió personal: Mariona Camí

No estic gens satisfeta del treball que hem fet en aquesta assignatura.

Trobo que sens hem equivocat un munt amb tot. Amb la tria del projecte, amb que ja des d’un principi ans van dir que no al casal d’infants i hem anat a lo fàcil, … També trobo que no anavem molt motivats amb el projete i això ha fet que no tinguem gens de ganes de treballar.

El grup. Crec que vem cometre un gran error al formant aquest grup, ja que l’unic que fem és passarnos-ho bé i no treballar gens ni mica. El fet d’haver fet el grup amb els amics, no va ser gaire bona idea. Tot i que si ho fas amb amics i estàn disposats a treballar, no sempre surt malament.

Respecte l’entrevista, no hem pogut contactar amb l’encarregat de l’entitat amb la qual participem, i encara ho estem intentant. Però no hem pogut parlar amb ell i quedar per poder fer-li.Això ha sigut un gran problema per nosaltres ja que no hem pogut cumplir un altre dels requisits del blog.

En conclusió; en aquest últim trimestre ens hem de posar les piles i aprobar l’assignatura i poder recuperar aquest segon trimestre. I espero haver après de tots els errors que hem comès.

 

Post by: Mariona Camí

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s