Pol·lèmiques sobre les festes

Desenes d’efectius dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Portuària han desallotjat progressivament aquest matí els gairebé cinc quilòmetres de la platja de la capital catalana, que es van convertir la matinada passada en el lloc idoni per celebrar la revetlla de Sant Joan. Segons els cossos policials, el desallotjament ha estat pacífic i excepte alguna anècdota amb alguna persona, amb evidents signes d’haver consumit massa alcohol, no s’ha hagut de lamentar cap incident.
Segons l’Ajuntament de Barcelona, 55.000 persones han celebrat la revetlla a les platges de la capital catalana. Després de la neteja, s’han retirat 17 tones de residus de la zona de la sorra.
De poc han servit les 500 papereres de cartró i els 84 contenidors addicionals instal·lats per l’Ajuntament a la zona. A les sis del matí, un escamot de més de 800 operaris es disposaven a no deixar ni rastre de la revetlla. Els tres cossos policials es van repartir les platges. La policia portuària s’ha encarregat de Sant Sebastià. Sant Miquel, Barceloneta i Somorrostro van ser territori dels Mossos d’Esquadra amb el seu director general, Albert Batlle, al capdavant d’una operació policial tan delicada i tutelant els seus agents des del passeig marítim. De la resta de costa barcelonina se’n van encarregar els agents de la Guàrdia Urbana i de la policia autonòmica.
Eddie H.D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s